Over rijschool goedkoopeenrijbewijs

Autorijlessen in Zuid & Midden Limburg

Over goedkoopeenrijbewijs

Dit zijn wij

Wil jij graag rijles volgen bij een no-nonsense autorijschool, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Persoonlijke aandacht en vakbekwame instructeurs begeleiden jou op de reis tot het graag gewilde roze pasje. Rijschool ‘Goedkoopeenrijbewijs’ is de meest persoonlijke rijschool in Echt-Susteren, Sittard, Weert en omstreken. Wij brengen je sneller op weg door professionele rijlessen. Het persoonlijke aspect zie je terug in extra aandacht voor onze leerlingen, extra service en in de manier waarop we rijles geven. Een uur rijles is bij ons ook echt een uur rijles. Dit zorgt ervoor dat bij Rijschool Goedkoopeenrijbewijs meer dan 70 % van de leerlingen de eerste keer slaagt met minder rijlessen.

Duur of een eenmalige investering voor je toekomst? Wij geloven dat een rijopleiding meer is dan alleen maar een voorbereiding op je rijexamen. Het is een ontwikkeling van vaardigheden, vetrouwd raken met verkeerssituaties en het ontwikkelen van zekerheid en zelfstandigheid in het verkeer.

Op weg naar je rijbewijs bieden wij verschillende mogelijkheden aan. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor praktijklessen, maar wij ondersteunen je ook bij de voorbereidingen van je theorieexamen.

Wil je jezelf nog niet aanmelden,
maar je eerst vrijblijvend laten informeren?

Ook dan ben je ook van harte welkom! Bel gerust naar ons telefoonnummer of stuur ons een E-mail via info@goedkoopeenrijbewijs.nl.

GOEDKOOPEENRIJBEWIJS | Hulststraat 42, 6101 MG Echt |Tel. 0475 485666 | Mob. 06 2254 6878 | info@goedkoopeenrijbewijs.nl