Autorijles voor mensen met autisme en ADHD

Haal nu je rijbewijs bij Goedkoopeenrijbewijs

 

Meer informatie

over autorijles voor mensen met autisme en ADHD?

is Voor mensen met een autisme spectrum stoornis of ADHD is het niet altijd vanzelfsprekend het rijbewijs te kunnen halen. De specifieke problemen van deze mensen zorgen ervoor dat zij door teveel prikkels of snelle afleiding het overzicht kwijt raken. De kans bestaat dan dat zij ondanks het potentieel toch moeten afhaken of überhaupt niet aan rijlessen beginnen. Rijscholen kunnen hier een belangrijke bijdrage in leveren door hun rij-instructeurs te trainen in het omgaan met deze doelgroep.

 

Goedkoopeenrijbewijs verzorgt voor deze groep speciale rijlessen in samenwerking met Guit Coaching & opleidingen. Onze rij-instructrice is in staat signalen van overbelasting en overprikkeling bij de kandidaat te herkennen en beschikt over een aantal basale handvatten hoe hiermee om te gaan tijdens de rijles.

Deze geleerde aanpak, tips en trucs zijn niet alleen van toepassing bij de begeleiding van kandidaten met autisme of ADHD. Ook de reguliere kandidaten of kandidaten met andere leerproblemen profiteren aanzienlijk van de duidelijke benadering door een rij-instructeur!

GOEDKOOPEENRIJBEWIJS | Hulststraat 42, 6101 MG Echt |Tel. 0475 485666 | Mob. 06 2254 6878 | info@goedkoopeenrijbewijs.nl