Praktijk rijlessen van verkeersschool Goedkoopeenrijbewijs

Praktijklessen in Zuid & Midden Limburg

Over onze

Autorijlessen

De Praktijk rijlessen van verkeersschool Goedkoopeenrijbewijs vinden plaats in een prettige sfeer en je rijdt in een comfortabele middenklasse wagen, uitgerust met airco. Dit lest niet alleen bijzonder aangenaam, maar het geeft je ook een goede basis voor een aankomend ‘gemotoriseerd bestaan’. De instructeur heeft in de auto ook beschikking over een tweede rempedaal, gaspedaal en koppeling, zodat je vanaf het begin goed op weg geholpen kunt worden en in de meest veilige lesomgeving kunt oefenen.

Je kunt erop rekenen dat het lesniveau ‘up-to-date’ is. Goedkoopeenrijbewijs is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche. Er wordt altijd gewerkt volgens de nieuwste lesmethoden omdat deze in de praktijk de beste kans van slagen blijken te bieden. Naast het opleiden voor het praktijkexamen leren wij je ook nog andere vaardigheden zodat je straks veilig,verantwoord en zelfverzekerd de weg op kan.

Wat kost nu het halen van

een rijbewijs?

Dat is natuurlijk geheel afhankelijk van je aanleg en inzet. Het aantal rijlessen varieert sterk van persoon tot persoon. Reken op 25 tot 40 rijlessen, er zijn leerlingen die met 20 lessen opgaan maar ook pas na 40 lessen. Laat je niet beïnvloeden door verhalen hoe vlot en met weinig rijlessen anderen geslaagd zijn voor hun rijbewijs. Het ligt er ook aan hoelang een rijles duurt bij een rijschool. Geeft een rijschool uitsluitend lessen van 2 uur (120 minuten) en gaat dan een leerling op examen na 15 lessen dan heeft de leerling toch 30 lessen gehad als hij bij een rijschool had gelest waar een rijles 1 uur (60 minuten) duurt.

De eerste praktijk rijlessen duren normaal 60 minuten. Voor een beginnend autorijder is 60 minuten lang genoeg per rijles. De concentratie neemt na 60 minuten af. Beheerst men de basisvaardigheden dan kunnen de rijlessen langer duren. Nadat je goed met de auto hebt leren omgaan kunnen de lessen langer gaan duren.

GOEDKOOPEENRIJBEWIJS | Hulststraat 42, 6101 MG Echt |Tel. 0475 485666 | Mob. 06 2254 6878 | info@goedkoopeenrijbewijs.nl